Leefstijl als Medicijn promotor in de regio!

Er wordt al jaren over gepraat, we moeten meer naar primaire preventie en gezondheid moet vanuit de buurt gestimuleerd worden. Het wordt tijd om deze visie om te zetten in daden, dat doen wij samen met Nieuwe Gezondheid.

Wat is Nieuwe Gezondheid precies
Ben je een professional die met mensen omgaat, dat kan zijn een trainer, praktijk ondersteuner,  Gewichtsconsulent, voorlichter, beweegmaatje, huisarts, diëtist, docent, personal trainer, zorg- en welzijn medewerker, of een andere functie waarin je begeleid, adviseert, ondersteund, coacht, behandeld of voorlicht, dan is deze informatie op jou gericht. Nieuwe Gezondheid bouwt namelijk aan een netwerk van professionals die geloven in de kracht van leefstijl als gezondheidsmedicijn en die er samen de schouders onder willen zetten om Nederland een gezondere kant op te sturen.

Nieuwe Gezondheid reikt je als professional elke twee maanden een uitgewerkt leefstijl thema aan, gebaseerd op o.a. de WHO beweeg- en preventie richtlijnen, de Gezondheidsraad voedingsrichtlijnen en het model Positieve Gezondheid.
Op basis van de gezonde richtlijnen ontwikkeld Nieuwe Gezondheid elke 2 maanden;;

  • Een thema uitgewerkt in een factsheet
  • Een inspiratie poster
  • Een Gezond en Vitaal nieuwsbrief
  • Een informatie video
  • Een e-tip programma van 30 dagen

Als Nieuwe Gezondheid ambassadeur krijg je elke twee maanden deze stukken aangereikt, samen met een Nieuwe Gezondheid Update nieuwsbrief, een compacte nieuwsbrief over de toepassing van het leefstijl thema vanuit de professional. Ook ontvang je een login voor de Leefstijlclub website met daarin de beschikking over o.a. Bewegen is Medicijn e-learning programma’s en Bewegen is Medicijn bekendmakingsmaterialen.

Vermelding als Nieuwe Gezondheid ambassadeur
Als professional ambassadeur wordt je vermeld op de website van Nieuwe Gezondheid en Leefstijlclub.

Investering
Het Nieuwe Gezondheid ambassadeurschap is geheel gratis. De enige voorwaarde is dat de ambassadeur de Nieuwe Gezondheid pledge ondersteund en de materialen aan een achterban verspreid, elke 2 maanden.

Informeer naar de overige mogelijkheden om deel te nemen als professional via info@nieuwe-gezondheid.nl of ons contactformulier