Er is grote behoefte in de maatschappij aan leefstijl professionals die de wetenschappelijk gevalideerde leefstijl- en preventie richtlijnen van de WHO, de Gezondheidsraad en Positieve Gezondheid toe passen en mensen adviseren en begeleiden naar een duurzaam actievere en gezondere leefstijl.

Ben je een professional die met mensen omgaat, dat kan zijn een trainer, praktijk ondersteuner, Gewichtsconsulent, voorlichter, beweegmaatje, huisarts, diƫtist, docent, personal trainer, zorg- en welzijn medewerker, of een andere functie waarin je begeleid, adviseert, ondersteund, coacht, behandeld of voorlicht, dan is deze informatie op jou gericht.

Nieuwe Gezondheid biedt allereerst de mogelijkheid om zonder kosten ambassadeur te worden, wat niet meer betekend dan de visie van Leefstijl als medicijn ondersteunen en de 2 maandelijkse nieuwsbrieven, die je gratis aangereikt krijgt, met anderen delen.

Additioneel bieden we de mogelijkheid om gebruik te maken van de Nieuwe Gezondheid Pro nieuwsbrief, steunpunt van Nieuwe Gezondheid te worden of als bedrijf gebruik te maken van de Nieuwe Gezondheid menukaart.

Voor inzage in de Nieuwe Gezondheid menukaart van preventie interventies, mail naar info@nieuwe-gezondheid.nl of gebruik ons contactformulier

Voor meer informatie over het ambassadeurschap of steunpunt, download de informatie hieronder.

Download de brochure Leefstijl als medicijn